Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten, afgelast of worden evenementen voor een gezelschap van maximaal 30 mensen gerealiseerd. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

Fest-Event

Hét bruisende outdoor event voor jong & oud!

Aanvang
Locatie
Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg

Laat de zomer maar beginnen en struin langs prachtige pagodetenten en ga op ontdekkingstocht door het veelzijdige aanbod. Heb jij ook zin in een heerlijk dagje sfeervol en ongedwongen shoppen in de buitenlucht? Geniet van optredens, relax bij de foodtrucks en ontdek de nieuwste zomertrends. Uiteraard is er volop vermaak en entertainment voor kids. Beleef de zomer als nooit tevoren op Fest-Event in Hardenberg!

Dutch Darts Masters

Kom de beste darters aanmoedigen

Aanvang
Locatie
IJsselhallen Zwolle, Zwolle

Het PDC toernooi Dutch Darts Masters keert terug naar Zwolle!