Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

Rondleiding Vrouwenhuis

Rondleiding door het voormalige hofje van Aleida Greve (1670-1742)

Aanvang
Locatie
Museum het Vrouwenhuis, Zwolle

Rondleiding voor max 15 personen door de bijzondere interieurs van het voormalige hofje, van 1680 tot 1980. Met in de regentenkamer een voor Nederlandse begrippen unieke collectie schilderijen, gemaakt door jongedames in de 17de eeuw. Reserveren via www.vrouwenhuiszwolle.com/agenda of tel. 038-4224823. Ingang Voorstraat 46.