Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Verhalen over Zwolle: Historische atlas Zwolle

Locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Historische atlas Zwolle: ‘Een ster aan het Zwarte Water’. In de afgelopen jaren zijn Historische Atlassen verschenen van verschillende steden. De Historische Atlas beschrijft op een aantrekkelijke manier de ruimtelijke ontwikkeling van de stad, de zogenaamde ‘spatial turn’, aan de hand van kaarten, cartografische reconstructies, schilderijen en foto’s.

Open dagen Deltion

Aanvang
Locatie
Deltion College, Zwolle

Op vrijdag 19 januari van 14.00 – 20.30 uur en zaterdag 20 januari van 10.00 – 14.00 uur opent het Deltion College haar deuren voor aankomende studenten. De open dagen vinden plaats op de campus aan de Mozartlaan 15 te Zwolle.