Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Bio-beurs

IJsselhallen

Aanvang
Locatie
IJsselhallen, Zwolle

De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector. Voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch. Twee dagen vol culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en nog veel meer!

State of the art Marketing Event 2018

It's time to collaborate!

Aanvang
Locatie
Hogeschool Windesheim, Zwolle, Zwolle

Hét marketingevent in de regio Zwolle wordt jaarlijks georganiseerd door studenten van de minor State of the Art Markting. Deze excellente marketingstudenten van de Hogeschool Windesheim verdiepen zich in de meest actuele marketingonderwerpen en vraagstukken. Zij leren dit toe te passen in de praktijk en daarbij organiseren ze ook het State of the Art Marketing Event!

BLISS – to be online or to be offline?

Aanvang
Locatie
Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters, Zwolle

“Lou, Sigmund en Rainer hadden me meegevraagd naar een huisje in een voormalig Oostblokland, buiten het bereik van het WIFI-signaal. Weg uit de magnetron, noemde Lou het. We slingeren de berg op en komen in het donker aan. In het huisje is alles van hout, in de tuin niets dan bloemen en een leeg zwembad van beton.”