Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Natuurmonumenten in de Vreugderijkerwaard

Wandel mee met de boswachter

Aanvang
Locatie
Biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, Zwolle

Wandel mee met de boswachter en ontdek de Vreugderijkerwaard. Normaal is het gebied niet toegankelijk. Hij vertelt hoe Natuurmonumenten de uiterwaarden van de Vreugderijkerwaard beheerd en wat de invloed is van de Hereford runderen, die er lopen.

Open Monumentendag: volop activiteit in Rijksmonument Waterloopbos

Aanvang
Locatie
Rijksmonument Waterloopbos, Marknesse

Op zondag 15 september kunnen kinderen en volwassen in Rijksmonument Waterloopbos, voormalig Waterloopkundig Laboratorium, terecht voor een aantal speciaal georganiseerde activiteiten. Natuurmonumenten opent voor de Open Monumentendagen een aantal bijzondere bouwwerken eenmalig voor publiek. Door heel Nederland zijn op deze dagen tientallen landhuizen, kastelen, molens, forten, boerderijen en eendenkooien van Natuurmonumenten toegankelijk.

Koopzondag

Aanvang

De winkels in de gezellige binnenstad van Zwolle mogen iedere zondag open. Winkeliers bepalen zelf of en hoe laat zij op zondag opengaan. In de winter zijn er extra koopzondagen. De vaste koopavond in Zwolle is donderdagavond.

PEC Zwolle - RKC Waalwijk

Aanvang
Locatie
MAC³PARK stadion, Zwolle

Beleef een Eredivisiewedstrijd van PEC Zwolle live in het MAC³PARK stadion. Deze middag is RKC Waalwijk de tegenstander. Koop je ticket(s) en support de Blauwvingers.

Oorlog in Zwolle stadswandeling

Aanvang
Locatie
Stadsrondleidingen Zwolle, Zwolle

Wandelroute langs historische plekken uit de Tweede Wereldoorlog. In opdracht van en in samenwerking met Historisch Centrum Overijssel.