Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

The Gents treden op bij Muziek met een Plus

Aanvang
Locatie
De Hoofdhof

The Gents presenteren hun nieuwe programma "For Mary". The Gents brengen in dit concert een ode aan Maria met muziek van de Middeleeuwen tot hedendaagse stukken die speciaal voor The Gents zijn gecomponeerd. En speciaal voor deze gelegenheid: Alle dames die Mary of Maria heten, hebben gratis toegang!

Zelf coaching en Tai Chi

Aanvang
Locatie
Inner Touch Tai Chi centrum Zwolle, Zwolle

Jij bent je eigen beste coach, je beste adviseur, je meest waardevolle leermeester voor een leven lang.