Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten, afgelast of worden evenementen voor een gezelschap van maximaal 30 mensen gerealiseerd. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

De wereldgeschiedenis in 1 dag

Laat u in één dag bijpraten over 5000 jaar geloof, geweld, geluk en gedoe

Aanvang
Locatie
Groote Sociëteit, Zwolle

Soms herhalen zich de patronen uit het verleden. Ken het verleden, en het kan dus zomaar gebeuren dat je ook jezelf in je eigen tijd beter leert kennen. Tegelijk is het goed mogelijk dat wij als wereldbevolking in een nieuwe fase van de geschiedenis zijn aanbeland. Nooit eerder moest de hele wereld samenwerken om de hele planeet op orde te krijgen. Docent is drs. Evert Jan Ouweneel. Locatie Groote Sociëteit Koestraat 8 Zwolle

Koffieconcert in Waanders: Pianomuziek voor 20 vingers

Martin Oei en Wouter Harbers

Aanvang
Locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Op zoek naar een leuk doordeweeks uitje? Liefhebber van klassieke pianomuziek? Pianisten Wouter Harbers en Martin Oei spelen onder andere de Fantasie van Schubert en een Hongaarse Dans van Brahms. Dat alles onder het genot van een bakje koffie in Waanders, de boekhandel die ooit een kerk was.