Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Winterworld Zwolle

Aanvang
Locatie
Winterworld / Rodetorenplein, Zwolle

Wist je dat er een mooie kerststad gewoon in hartje Zwolle staat ? Van vrijdag 01 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018 toveren we het centrum van Zwolle om tot WinterWorld Zwolle.

Monster mania weekend

Theaterfestival voor kinderen

Aanvang
Locatie
Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters, Zwolle

MENEER MONSTER is jarig, dit stoere en frisse jeugdtheatercollectief bestaat 5 jaar! En dat gaan we samen vieren met een heel weekend lang voorstellingen en feestelijke activiteiten.

Open Huis

Aanvang
Locatie
Inner Touch Tai Chi centrum Zwolle, Zwolle

Goed het nieuwe jaar beginnen…. Tai Chi staat bekend om zijn ontspannende en gezonde uitwerking, ook in het dagelijks leven.

Penseelprinsessen in Vrouwenhuis

Schilderende vrouwen in de 17de eeuw

Aanvang
Locatie
Het Vrouwenhuis, Zwolle

Ontvangst met thee in de regentenkamer en speciale rondleiding over schilderende vrouwen in de 17de eeuw