Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Bezoek Herman Brood Experience

Een waardige plek om Herman Brood blijvend te kunnen waarderen

Aanvang
Locatie
Binnenstad, Zwolle

Bij de Herman Brood Experience geven we je graag een inkijkje in het legendarische leven van de in 2001 overleden zanger en schilder. Maar je kunt ook gewoon een rondje door het Zwolse centrum lopen, want je stuit op genoeg plekken die bepalend zijn geweest voor de artistieke ontwikkeling van Brood.

STICKS - ONRUST

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Nieuwe muziek van Sticks exclusief 4 maanden te ervaren in Museum de Fundatie.

Club Cele | Back to the future i.s.m. Map Renes alias Groenkapje

The future is back

Aanvang
Locatie
Club Cele, Zwolle

Op donderdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Samen met Groenkapje [Map Renes] organiseren we daarom ‘Back to the future - the future is back’! Deze editie is ook nog eens een hele bijzondere, want dit is de tiende editie van de Dag van de Duurzaamheid in Zwolle. Het uitgangspunt van de Dag van de Duurzaamheid is om te laten zien hoe duurzaamheid in ons dagelijks leven past - want het is echt mogelijk!