Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

Club Cele | Terugblik Walk the Talk: het Engelenpad | Stadscafé

Aanvang
Locatie
Club Cele, Zwolle

Afgelopen 14 mei voegden we de daad bij het woord liepen we het Engelenpad samen met stedenbouwkundige Henk Snel.. We wandelden langs locaties binnen het centrum en de Spoorzone. Tijdens dit Stadscafé blikken we terug op deze wandeling: wat hebben we gezien, wat voelden we daarbij, oftewel: wat kan het Engelenpad worden?