Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Fietstocht

Aanvang
Locatie
start bij Cultuurhuis Braakhekke, Schoolstraat, Bathmen

Op Hemelvaartsdag organiseren LTO Noord afdeling Salland, Salland Boert en Eet Bewust in samenwerking met de Stichting Bathmen Promotie een fietstocht. Dit jaar is de start van de tocht in Bathmen. De fietstocht is ongeveer 25 km lang en onderweg kunnen belangstellenden een kijkje nemen op een aantal agrarische en aanverwante bedrijven.

Platenbeurs

Platenbeurs op het Grote Kerkplein

Aanvang
Locatie
Platenbeurs, Zwolle

Platenbeurs op het Grote Kerkplein

Boer'n Bike Brunch

Aanvang
Locatie
Hilsdijk 100 Hattem, Hattem

Boer'n Brunch voor € 4.00 p.p. en gezellige markt en enkel activiteiten op de boerderij.

Neo Rauch. Dromos. Schilderijen 1993-2017

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Neo Rauch (Leipzig, 1960) is één van de belangrijkste kunstenaars van dit moment. Zijn werk, dat de kunstwereld zo stormachtig veroverde, onttrekt zich volledig aan het voorspelbare ritme waarin de kunsten zich de afgelopen decennia lijken te hebben ontwikkeld.

Expositie 'De Zwolse Lente'

Zwolle in beeld gebracht door de freelance persfotograaf Dolf Henneke in de jaren 1945 tot 1976

Aanvang
Locatie
Academiehuis de Grote Kerk Zwolle, Zwolle

Op donderdag 22 maart opent de expositie ‘De Zwolse Lente. Zwolle in beeld gebracht door de freelance persfotograaf Dolf Henneke in de jaren 1945 tot 1976.’ in het Academiehuis de Grote Kerk Zwolle. De expositie is t/m 3 juni gratis te bezoeken. Kom je langs?