Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

Coperto's Friday

Een culinaire avond met live pop- en jazzmuziek

Locatie
Coperto Restobar, Zwolle

Beleef Coperto’s Friday iedere eerste vrijdag van de maand in Coperto Restobar. Een culinaire avond met live pop- en jazzmuziek van het muzikale duo Tabé.

STICKS - ONRUST

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Nieuwe muziek van Sticks exclusief 4 maanden te ervaren in Museum de Fundatie.

Hardstyle PIanist In Concert - mix van klassiek en dance muziek

Unieke mix van klassieke muziek en dance met afterparty met bekende DJ'S

Aanvang
Locatie
HEDON Zwolle, Zwolle

n korte tijd bestormde de Hardstyle Pianist de Hardstyle scene door het arrangeren van bekende Hardstyle hits en deze uit te voeren op klassieke piano. Hij werkt samen met grote namen zoals Andy SVGE, Deetox, Envine, Helix en vele anderen, en heeft inmiddels meerdere zeer goed ontvangen singles uitgebracht, waaronder ‘Sunbeam’, ‘Faye (acoustic version)’, ‘Liberty’ en ‘Back to you’.