Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Kannen & Kruiken Zwolle 2019

Aanvang
Locatie
Ter Pelkwijkpark, Zwolle

We proosten op de lekkere lentedagen tijdens Kannen & Kruiken in Ter Pelkwijkpark. Van 5 t/m 7 juli scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters bijeen om onder het genot van livemuziek de smaakpapillen te laten prikkelen. De heerlijkste brouwsels en nectars wissel je af met lekkernijen van mobiele keukens. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Santé!

Rondleiding door museum Het Vrouwenhuis

Hofje van de rijke Aleida Greve (1670-1742)

Aanvang
Locatie
Museum het Vrouwenhuis, Zwolle

Rondleiding door de bijzondere interieurs van het hofje, van 1680 tot 1980, en aan de regentenkamer met de unieke schilderijen, gemaakt door jonge vrouwen uit de 17de eeuw. Max. 15 personen. Reserveren via de agenda van de website www.vrouwenhuiszwolle.com of via tel.nr. 038-4224823.