Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

CRUX

Museum de Fundatie

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Schilderijen van Martin Kobe, Mirjam Völker, Robert Seidel en Titus Schade.

INSOMNIA

Museum de Fundatie

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Fotoserie van Annabel Oosteweeghel

Tomás Halík

Laveren tussen atheïsme en orthodoxie

Aanvang
Locatie
Jeruzalemkerk, Zwolle

De Tsjechische priester en hoogleraar filosofie en sociologie aan de Karelsuniversiteit in Praag, Tomás Halík (1948) is één van de meest gelezen en invloedrijke theologen van deze tijd. Drs. Riek van Haeringen gaat in 4 colleges (start 4 febr. 2020) in op het gedachtengoed van Tomás Halík en zijn politiek-maatschappelijke vragen. Voor meer informatie en aanmelding: www.3L.nl.

Tomás Halik

Laveren tussen atheïsme en orthodoxie

Aanvang
Locatie
Jeruzalemkerk, Zwolle

De Tsjechische priester en hoogleraar filosofie en sociologie aan de Karelsuniversiteit in Praag, Tomás Halík (1948), is één van de meest gelezen en invloedrijke theologen van deze tijd. Drs. Riek van Haeringen gaat in 4 colleges (strta 4 febr. 2020) in op het gedachtengoed van Tomás Halík en zijn politiek-maatschappelijke vragen. Voor meer informatie en aanmelding: www.3L.nl.