Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Thomas Mann: De Toverberg

Thema's en citaten

Aanvang
Locatie
DOAS, Zwolle

De titel van één van Thomas Manns beroemdste werken spreekt meteen tot de verbeelding. Het is de moeite waard dit meesterwerk te lezen. Tijdens de cursus bespreken we de belangrijkste thema's en citaten. De cursist kan de roman vóór, tijdens of na afloop van de cursus lezen. Docent is Trixie Hölsgens MA. Informatie en aanmelding: www.u3l.nl 06-81495887 (werkdagen 10:00 - 12:00 uur)

Thomas Mann: De Toverberg

Belangrijkste thema's en citaten

Aanvang
Locatie
DOAS, Zwolle

De titel van één van Thomas Manns beroemdste werken spreekt meteen tot de verbeelding: 4 lessen door Trixie Höltgens MA www.U3L.nl

CRUX

Museum de Fundatie

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Schilderijen van Martin Kobe, Mirjam Völker, Robert Seidel en Titus Schade.

INSOMNIA

Museum de Fundatie

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Fotoserie van Annabel Oosteweeghel