Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Daan Vitaal Sunday Workout

integrale training voor Mind, Body & Soul.

Aanvang
Locatie
Restaurant - Uitspanning Het Engelse Werk, Zwolle

Kan jij wel wat meer balans gebruiken in je leven? Weet je niet goed waar te beginnen? Begin dan bij de Sunday Workout van Daan Vitaal. Een holistische training waarin je diverse tools leert om jouw algehele vitaliteit te vergroten.

Museum de Fundatie - Vrijheid

De vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Op 19 januari 2019 opent in Museum de Fundatie in Zwolle de tentoonstelling Vrijheid – de vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968. Het is een ambitieus en tegelijk nogal ongebruikelijk project: op deze tentoonstelling laten we de vijftig ‘kernkunstwerken’ zien, de toonaangevende kunstwerken die de afgelopen vijftig jaar in Nederland zijn gemaakt.

Koopzondag

Aanvang

De winkels in de gezellige binnenstad van Zwolle mogen iedere zondag open. Winkeliers bepalen zelf of en hoe laat zij op zondag opengaan. In de winter zijn er extra koopzondagen. De vaste koopavond in Zwolle is donderdagavond.

early spring

nieuw werk van de BZK in de Anningahof

Aanvang
Locatie
Landgoed Anningahof, Zwolle

Is het bijna lente ? Laatste dag om de nieuwe kunstwerken door leden van de Belangenvereniging Zwolse Kunstenaars (BZK) in de binnenruimtes van Landgoed Anningahof te bekijken. De beeldentuin is ook open. Meer informatie op www.bzkzwolle.nl