Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Lichtbeeldenroute

Aanvang
Locatie
Binnenstad, Zwolle

Vanaf woensdag 6 december schittert het je licht je tegemoet in de Zwolse binnenstad. Dan worden er op verschillende plekken bijzondere eyecatchers geplaatst die een lichtroute door de stad vormen.

NYE Groove 2018

Aanvang
Locatie
De Vierjaargetijden, Zwolle

Het einde van het jaar klopt aan de deur en wij bij Zwoell zijn blij dat we wederom een eindejaarsfeest kunnen organiseren. Na een jaar zonder oud & nieuw party, komen wij dit jaar dubbel zo hard met locale dj's, nationale DJ's en zelfs een act uit de UK.

MC DONALDS Wintertrein

Aanvang
Locatie
MC Donalds Zwolle, Zwolle

Ho, ho, ho in de periode van 23 december tot 10 januari rijdt er een speciale MC DONALDS Wintertrein.

Winterworld Zwolle

Aanvang
Locatie
Winterworld / Rodetorenplein, Zwolle

Wist je dat er een mooie kerststad gewoon in hartje Zwolle staat ? Van vrijdag 01 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018 toveren we het centrum van Zwolle om tot WinterWorld Zwolle.