Culturele uitjes voor kids

 1. Thuis bij Molletje

  “THUIS BIJ MOLLETJE” Is een kindertheater met een echt ondergronds Molshuis! En in dat Molshuis woont natuurlijk een Molletje! Molletje beleeft allemaal avonturen.

 2. Zwolse Theaters

  Bijna elke zondag een toffe kidsvoorstelling vanaf 14.30 uur. Rondom de voorstellingen zijn er verschillende activiteiten. Knutselen of een spel spelen, kleuren of verkleden.

 3. Bakkerijmuseum

  Lekker aan de slag om iets te bakken wat ook nog past bij het seizoen en samen met de bakker! Op zaterdag en tijdens schoolvakanties.

 4. De Stadkamer

  De Stadkamer in het centrum is helemaal vernieuwd en heeft in de kelder een geweldige afdeling voor de kids. Overal heerlijke zitplekjes en zelfs een hangplek die bijna donker is.

 5. Beklim de Peperbus

  75 meter de lucht in! Heb jij altijd al eens de Peperbus willen beklimmen? Dat kan! Tel de treden en als je boven bent heb je een super mooi uitzicht over de stad!

 6. Wandeling poortwachter Sassenpoort

  Je wordt door de Poortwachter opgehaald bij het Zwols Balletjeshuis. Hier word je natuurlijk getrakteerd op een zakje Zwolse Balletjes. Boek via de Tourist Info Zwolse Balletjeshuis.

 7. Museum de Fundatie

  ‘Barones van Pallandt’ leid je op een speelse manier rond in het kasteel en vertelt je meer over de geschiedenis van Kasteel het Nijenhuis en haar bewoners.