Winkels Diezerstraat Zwolle

De leukste winkels

  • Leestijd 4
  • 2946 x Bekeken

Een dagje winkelen in Zwolle staat garant voor gevulde winkeltassen en nieuwe outfits. De winkels in de Diezerstraat Zwolle mag je zeker niet overslaan! Van eigenzinnige winkels en knusse boetiekjes tot grote kledingmerken. Er is voor ieder wat wils! Welke winkels je niet mag missen tijdens je shopsessie lees je hieronder. Dit zijn de leukste winkels in de Diezerstraat Zwolle.

  1. 10

    Zuivelhoeve Zwolle

    Op zoek naar een lekker cadeau? De Zuivelhoeve is de perfecte winkel in de Diezerstraat Zwolle. Kies voor een speciale kaas, speciaalbiertje en andere lekkernijen en maak een cadeaupakketje. Of verwen jezelf eens! Als je via de Grote Markt de Diezerstraat inloopt, is dit de een van de eerste winkels die je tegenkomt.

  2. 9

    Derksen & Derksen

    Zowel vrouwen als mannen kunnen een nieuwe outfit scoren in Zwolle. Een van de winkels in de Diezerstraat, waar mannen terecht kunnen is Derksen & Derksen. Deze winkel is dé plek met hippe herenkleding, waarbij het assortiment ieder seizoen weer de nieuwe trends volgt. Naast kleding vind je hier ook tassen, schoenen en accessoires. Alles om jouw nieuwe look compleet te maken!

  3. 8

    Schoenenwinkel Ziengs

    Je outfit is natuurlijk pas echt compleet als je ook een paar bijpassende schoenen hebt gevonden. De schoenenwinkel Ziengs is een van de winkels in de Diezerstraat waar je terechtkunt voor goede en hippe schoenen. De medewerkers van Ziengs doen hun uiterste best om jou te helpen bij het vinden van het perfecte paar schoenen. Een paar winkels verderop vind je Amigo Schoenen. Dit is ook een aanrader!

  4. 7

    Pandora

    Verras je lief met een sieraad van Pandora. Deze sieradenwinkel bevindt zich aan het begin van de Diezerstraat en beschikt over een breed aanbod aan onder meer ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt kopen, zul je hier gegarandeerd slagen. De medewerkers van Pandora nemen hun tijd voor je, zodat jij het sieraad vindt dat je wenst.

  5. 6

    NAME IT

    Een kinderwinkel in de Diezerstraat die je niet mag overslaan is NAME IT. Deze winkel verkoopt betaalbare, hippe kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Deze variatie aan winkels in de Diezerstraat maakt dat een dagje winkelen in Zwolle ook zeer geschikt is voor het hele gezin!

  6. 5

    ZARA

    De ZARA is een van de vele kledingwinkels die in de Diezerstraat te vinden zijn. Deze winkels zijn dan ook een must-visit als je een gezellig dagje in Zwolle gaat winkelen met je vriendinnen. Dankzij het brede aanbod vind je hier gegarandeerd een kledingstuk dat bij je past! Andere populaire kledingwinkels in de Diezerstraat zijn H&M, The Sting, Cotton Club en Jeans Centre.

  7. 4

    Slijterij & Wijnhandel Bartels

    Verstopt aan het eind van de Diezerstraat vind je Slijterij Bartels. Dit familiebedrijf is al sinds 1877 een onmisbare winkel in de Diezerstraat Zwolle. De authentieke wijnkelder is voorzien van wel honderden verschillende wijnen, afkomstig van over de hele wereld. Dankzij de expertise van familie Bartels vind jij de allerlekkerste wijntjes hier. Whisky liefhebbers zitten hier ook helemaal op hun plek. Met ruim 500 verschillende soorten whisky kun je hier je hart ophalen.

  8. 3

    Rituals

    Het is tijd om jezelf eens even te verwennen. En waar kan dat nou beter dan bij de Rituals? Deze winkel in de Diezerstraat Zwolle verkoopt de lekkerst ruikende lichaams- en haarproducten, parfum en andere must-haves. Zodra je hier over de drempel stapt, bevindt je je even in een hele andere wereld. Geniet van de onbevangen sfeer en snuffel lekker rond. Wij weten zeker dat je deze winkel niet met lege handen zult verlaten.

  9. 2

    Moonloft

    Insider tip: als je door de Diezerstraat struint, vergeet dan niet om ook een kijkje te nemen in de zijstraatjes van deze winkelstraat. Zo vind je, verstopt in de Spoelstraat, namelijk Moonloft. Dit super schattige winkeltje verkoopt onder andere sieraden, kleding en babyproducten.

  10. 1

    Bonbonnerie Borrel

    Dat de Diezerstraat veel meer is dan een straat met enkel kledingwinkels laat Bonbonnerie Borrel wel zien. Luxe bonbons, truffels en gepersonaliseerde chocolade: deze winkel in de Diezerstraat Zwolle is de hemel op aarde voor de chocoladeliefhebbers onder ons... Tip: je kunt hier ook workshops volgen!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle