Bijzonder overnachten Zwolle

Unieke ervaring gegarandeerd!

  • Leestijd 5
  • 5355 x Bekeken

Kun je bijzonder overnachten in Zwolle? Nou en of! Van een hotelkamer in een middeleeuwse torenkamer tot een B&B op een boot: er zijn tal van unieke accommodaties te vinden in Hanzestad Zwolle. Dit maakt een bezoekje aan Zwolle nóg leuker!

  1. 10

    B&B Hollewand Guesthouse

    Deze bijzondere accommodatie Zwolle is gevestigd in een bijna 100 jaar oud gebouw dat vroeger onderdeel was van het nabijgelegen landgoed Zandhove. De B&B beschikt over 2 appartementen en is van alle gemakken voorzien voor een kort of lang verblijf. Dankzij de ligging aan het bos en nabij hartje Zwolle is dit een ideale uitvalsbasis om lekker te genieten van zowel Zwolle als de buitenlucht.

  2. 9

    B&B Kort Jakje

    Bijzonder overnachten Zwolle doe je ook in Krommejak, het áller oudste straatje van Zwolle. Oude panden en monumenten tekenen hier het straatbeeld. Zo ook het bijzondere meelpakhuisje waar Bed & Breakfast Kort Jakje zich in bevindt. Vanuit deze unieke accommodatie in Zwolle heb je uitzicht op de Sassenpoort en de Peperbus. Bovendien loop je binnen enkele minuten het bruisende centrum van Zwolle binnen. Tijdens je verblijf bij Kort Jakje heb je het pakhuisje helemaal voor jezelf. Relaxmodus aan en bewonder al het moois dat Zwolle te bieden heeft!

  3. 8

    Pillows Grand hotel ter Borch

    Combineer je weekendje weg Zwolle met luxe bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch. Dit bijzondere hotel is gevestigd in een karakteristiek gebouw uit 1850 en bevindt zich op loopafstand van het centrum en het station Zwolle. Wandel langs de gracht naar het centrum van Zwolle, waar cultuur, historie en bezienswaardigheden op je wachten. Aan het eind van de dag kun je geniet van culinaire pareltjes in het restaurant en relax in je luxueuze hotelkamer.

  4. 7

    Theekoepel Zwolle

    Als je een echte natuurliefhebber bent en kunt genieten van rust, is de Theekoepel in Zwolle dé accommodatie in Zwolle voor jou. Dit knusse, houten huisje is gelegen in het buitengebied van Zwolle, op slechts 2 kilometer van het centrum. Vanaf het terras heb je een vrij uitzicht op een natuurgebied. Deze bijzondere accommodatie in Zwolle is perfect als je deze bruisende Hanzestad wilt combineren met een groene omgeving.

  5. 6

    Bed en Breakfast Bij de Sassenpoort

    Tot slot behoort Bed en Breakfast Bij de Sassenpoort op dit lijstje waar je bijzonder kunt overnachten in Zwolle. Dit historierijke gebouw is een Joods monument dat rond het jaar 1775 is gebouwd. Dankzij de centrale ligging van deze B&B loop je direct het centrum van Zwolle in. De gastvrije eigenaren van deze B&B vertellen je graag meer over de rijke historie van dit Rijksmonument, dus vraag er vooral naar!

  6. 5

    Hotel De Koperen Hoogte

    Als je hoogtevrees hebt, kun je dit bijzondere hotel in Zwolle misschien beter overslaan. Zodra je de glazen lift van het hotel instapt, begint de unieke ervaring al. Bij Hotel De Koperen Hoogte verblijf je in een luxe hotelkamer met prachtig uitzicht. Bijzonder overnachten in Zwolle is natuurlijk pas echt compleet als je ook lekker kunt ontspannen. Dat kan hier zeker! Kom tot rust in de jacuzzi of stoomdouche en geniet van een luxueus diner op ruim 50 meter hoogte. Dat is de perfecte afsluiting van een dagje door Zwolle struinen!

  7. 4

    Boat Boutique

    Bijzonder overnachten in Zwolle op een uitzonderlijke locatie? Boat Boutique the place to be. Overnacht in deze charmante woonboot en laat al je zorgen varen. De boot, genaamd Dewiati, is in 1910 gebouwd en dient tegenwoordig als een geliefde bed & breakfast in Zwolle. Geniet van het prachtige uitzicht over de gracht en kom helemaal tot rust… Wil je toch even uit je relax-bubbel ontsnappen? Je loopt zo het gezellige centrum van Zwolle in, waar je gezellige restaurantjes, bijzondere winkels en een flinke dosis aan cultuur vindt. Dat wordt een overnachting om nooit te vergeten.

  8. 3

    Hotel Fidder

    Overnachten in een Rijksmonument, dat moet op je bucketlist staan! Hotel Fidder geeft je de kans om zo’n bijzondere overnachting in Zwolle te ervaren. Dit unieke hotel is gevestigd in een Rijksmonument met authentieke elementen, zoals hoge plafonds en sierlijke ornamenten. Daarnaast staat Hotel Fidder bekend om zijn waanzinnige whisky bar. In Patrick’s Whisky Bar heb je keuze uit maar liefst 800(!) verschillende soorten whisky. Na een avondje whisky proeven, plof je op bed in je charmante hotelkamer.

  9. 2

    De Pelsertoren

    B&B De Pelsertoren bevindt zich in een een middeleeuwse verdedigingstoren. Dat is nog eens bijzonder overnachten in Zwolle! Deze, inmiddels gerenoveerde, verdedigingstoren heeft deel uitgemaakt van de stadsverdedigingswerken en is al ruim 500 jaar oud! Origineel bestond de stadsmuur uit 23 torens, maar tegenwoordig bestaan er nog slechts 3, waaronder de Pelsertoren. B&B De Pelsertoren biedt 4 bijzondere suites aan en heeft een prachtige locatie aan de gracht. Tijdens een verblijf in deze bijzondere accommodatie in Zwolle waan je je terug in de tijd en ervaar je hoe het was om in een dromerig torenkamertje te overnachten, zoals in de middeleeuwen!

  10. 1

    Librije's Hotel

    Op nummer 1 staat met stip Librije's Hotel. Dit super-de-luxe hotel is namelijk gevestigd in een voormalige vrouwengevangenis. Wees niet bang, je hoeft niet achter de tralies te slapen. Je verblijf in een luxueuze 5-sterren suite met luxe faciliteiten. Dat noemen we nog eens bijzonder overnachten Zwolle...

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle