navigatie overslaan

Uitrazen of de regen ontvluchten?

 • 2 minuten leestijd
 • 1009 x bekeken

De leukste binnenuitjes voor kinderen in Zwolle.

 1. Dinoland

  Het avontuurlijkste dinopark van Nederland! Meer dan 100 dinosaurussen komen tot leven in Dinoland! Daarnaast kan je met z'n allen een hoogte- en laagtepacours doorstaan, klimmen in de toren, minigolven en lasergamen of T.expeditie.

 2. Djambo Kidsplay

  Beestachtig leuk! Vanaf een heerlijke zitbank met een kop koffie of een hapje eten toekijken hoe de kids lekker klimmen en klauteren, bouwen en springen. Djambo!

 3. Rebound World

  Losgaan op trampolines? Dat is leuk voor Iedereen! Want trampoline springen zit vol actie. Bij Rebound World doe je een potje trefbal, speel voor ninja en leer salto's maak op de airbag.

 4. Bowlen & Zo

  Zin om een balletje te gooien, op reis te gaan door een flow-in-the-dark mini golfbaan of een wedstrijdje poolen? Ga Bowlen & zo met Eten & zo

 5. Monkeytown Zwolle

  Even met de kleine apenkoppen uitrazen? Bij indoor speelparadijs Monkeytown is het heerlijk klimmen en klauteren, kruipen door tunnels, springen op trampolines en glijden van glijbanen.

 6. Pathé Zwolle

  Een bioscoopje pakken? Pathé biedt kindertickets voor slechts @5,- zodat je de allerleukste films kunt zien! En als je er ook nog een Pathé Kidscombo bij koopt, wordt het filmuitje helemaal compleet.

 7. Zwembad de Vrolijkheid

  Lekker spetteren en zwemmen bij Zwembad de Vrolijkheid is altijd een goed idee! In het overdekte zwembad De Vrolijkheid kun je helemaal los.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?