navigatie overslaan
Leer Zwolle (een klein beetje beter) kennen tijdens een 1,5-2 uur durende stadswandeling

Stadswandeling

Stadswandelingen kunnen 7 dagen per week, geboekt worden tussen 9.00 en 20.00 uur. In coronatijd is dit de ideale activiteit. Kleine groepjes (maximaal 8 deelnemers) Frisse lucht, voldoende ventilatie, geen mondkapjes of QR code nodig.

+ 4 foto's

Zwolle is een bezienswaardige Hanzestad met binnen zijn stadsgrachten een keur aan monumenten, musea, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden. Ontdek de geheimen van de stad tijdens een twee uur durende wandeling langs de historische bezienswaardigheden, de sfeervolle straatjes en verstopte binnentuinen van Zwolle. Al wandelend door de middeleeuwse binnenstad proeft u het rijke verleden, en leert u onze stad (een klein beetje) kennen.

De start van deze stadswandeling is bij het Zwolse Balletjeshuis*, een van de vele monumenten die Zwolle rijk is. U leert hier iets over ons beroemde Zwolse snoepje en natuurlijk mag u ook proeven. Daarna neemt de gids u mee op ontdekkingstocht door de binnenstad.

  • Andere startplek is in overleg mogelijk.

Wanneer

14 jan - 1 jan 2027
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Deelnameprijs
€ 10,00

Prijs in coronatijd voor groepen van maximaal 10 personen. Als grotere groepen weer mogelijk zijn geldt er een vanafprijs van €7,50 per persoon.