muziek

KINK X HEDON LIVE VOOR GIRO 555

  • 15 feb 2023
  • 19:30
  • Zwolle

Op maandag 6 februari zijn Turkije en Syrië getroffen door meerdere krachtige aardbevingen en naschokken. De bevingen veroorzaakten enorm veel schade, er zijn vele duizenden doden en gewonden. …

Op maandag 6 februari zijn Turkije en Syrië getroffen door meerdere krachtige aardbevingen en naschokken. De bevingen veroorzaakten enorm veel schade, er zijn vele duizenden doden en gewonden. Veel mensen zitten, vanwege instortingsgevaar, onbeschermd in de ijzige kou. Dit is een situatie waar je onmiddellijk in actie moet komen en dat gaan KINK en Hedon met ondersteuning door heel veel partners dan ook samen doen. 
Tijdens het radioprogramma KINK Rush Hour, de Vrijmibo Editie met Tim Op Het Broek en Joy Stempher werd het idee geboren om een benefietavond te organiseren op 15 februari in Hedon te Zwolle. Met dank aan een groot aantal artiesten en het super snel schakelen van heel veel betrokken partijen, die allemaal belangeloos meewerken, hebben we dit voor elkaar gekregen. Vanavond vanaf 18:00 starten we de kaartverkoop via www.hedon-zwolle.nl, uiteraard gaat de opbrengst van de tickets en van de horeca volledig naar Giro555! We hebben meerdere ticketprijzen zodat je zelf kan bepalen hoeveel jij voor je ticket wil doneren! 

En wie komen er dan spelen? Wat te denken van een akoestische set van Blaudzun? De ronkende gitaren van Paceshifters, Noorderslag-sensatie Bumble B. Boy, de garage rock/indie van Wodan Boys en de mannen van Orange Skyline en wie weet wat er allemaal nog aan zit te komen want we zijn immers pas net begonnen met plannen! Oh en ook niet onbelangrijk: natuurlijk is KINK er de hele avond met een speciale uitzending bij. Dus koop je kaarten, steun Giro 555 en we zien je woensdag 15 februari in Hedon te Zwolle.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle