muziek

HEF

  • 27 jan 2023
  • 20:30
  • Zwolle

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke, laid back stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de …

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke, laid back stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Na het uitbrengen van Hefvermogen was elke hiphopliefhebber op de hoogte van Hef en besloot hij bij Noah’s Ark te tekenen. Vele hoge noteringen in de hitlijsten, baanbrekende sessies, en awards volgen.

De vele optredens in Nederland en België maakten van Hef een van de meest consistente en sterke rap-live acts van het land, wat leidde tot shows op verscheiden grote festivals als Lowlands en Woo Hah. Ook inspireerde Hef door de jaren heen grote getale aan Nederlandse rappers en werkte met vrijwel iedereen daarvan samen, van Ronnie Flex tot Frenna en Broederliefde. Hef is een artiest die in ons feestjaar niet mag ontbreken. Hef is GOAT.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle